Autorizatie Spălătorie/Vopsitorie auto

În contextul creșterii numărului de autoturisme în capitală și nu numai, necesitatea serviciilor de spălătorie auto este tot mai ridicată. Dacă dorești să deschizi o spălătorie/vopsitorie auto, sunt necesare respectarea reglementărilor legale și obținerea autorizațiilor de funcționare, despre care vei găsi mai multe informații în rândurile de mai jos.

Menționam că obținerea autorizațiilor pentru spălătorii/vopsitorii auto presupune pregătirea unei documentații de complexitate medie, care poate fi întocmită chiar de antreprenor. Este bine de știut că un aspect important de care țin cont instituțiile publice este, spre exemplu, alegerea locației pentru spălătoria/vopsitorie auto, deoarece gradul de poluare fonică este destul de ridicat la acest tip de activitate.

APM București recomandă ca spălătoriile să mențină o distanță de cel puțin 15 m de zonele locative, pentru a evita sesizări de deranjare a liniștii publice și implicit anularea autorizației de funcționare în condițiile nerespectării reglementărilor legale. În ceea ce privește depunerea documentației la APM, menționăm că este aceeași procedură în București și Ilfov, indiferent de sectorul în care se găsește punctul de lucru. Așadar, autorizația de functionare pentru spălătorii sau vopsitorii auto privește îndeplinirea mai multor reguli.

În partea dreaptă a acestui articol puteți descărca pachetele de documente necesare pentru a obține autorizațiile de funcționare pentru vopsitorie/spălătorie auto în București, în funcție de sectorul în care vă desfășurați activitatea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s